goteborgshundsim_sport_och_rehab_banner_darkblue_392x252

här presenterar vi våra fantastiska sponsorekipage!

Sally med matte Rebecca
Sally är en beagle, 2 år som används främst till jakt och eftersök men även utställning.
Hon kom till gbgs hundsim främst för hennes hoppsasteg och har tack vare simning och vattentrask blivit sååååå myxket bättre( och biffigare) men vi ser även simningen som ett fantastiskt komplement till jakten för att hålla fysiken uppe utan att slita på kroppen allt för mycket.
Vi är såå OERHÖRT glada och stolta över att få representera Göteborgs hundsim när vi är ute i skogen, i utställningsringen och på alla andra äventyr vi hittar på. 

Roffe med matte Madelen
Roffe är, namnet till trots, en snart 3-årig aussie tik med fart under tassarna. Tillsammans med matte Madde arbetar de mot att Roffe ska bli certifierad Räddningshund, vilket innebär att hon tränas för personsök i svåra miljöer så som exempelvis rasmassor. För att klara detta samt för att hålla sig frisk och stark är simningen en oslagbar träningsform: skonsam och väldigt stärkande. Därför är vi så väldigt tacksamma och hedrade över att vara sponsorekipage hos Göteborgs hundsim som gör att Roffe får de bästa förutsättningarna hon kan för att fixa kommande prov och utmaningar

Lyra med matte Marja
Jag heter Marja Seidemo och jobbar som hundinstruktör, beteendeutredare på Kungliga Hundar och är även lärare på yrkesutbildning för hund. Min hund Lyra är en malinois född i maj 2019 och tillsammans tränar vi mondioring och tävlingslydnad. Mondioring är en sport som består av lydnads- hopp- och skyddsmoment. Det är en fysiskt krävande sport och därför behöver hunden vara både uthållig, miljöstark och bra på problemlösning. Det gäller att orka vara inne på banan i 15-45 minuter och förutom lydnad och skyddsdelen - även kunna hoppa högt och långt samt klättra över ett plank. Lyra är en hund som älskar att springa och hon är den typen som flyger fram genom skogen, konstant under hela promenaden. I vinter ska vi starta vår första lydnadstävling och till våren 2021 är det äntligen dags för vår första mondioringtävling i cat 1.
Vi är båda mycket glada och stolta över att få representera Göteborgs Hundsim och ser fram emot att tillsammans bygga en superstark tävlingshund!

Chap med matte Karin
Jag heter Karin och min 5-åriga bordercolliekille heter Vallhunden Chapman, vi pysslar mestadels med tävlingslydnad men även en del med vallning, han är godkänd vallhund. Chap har haft den stora äran att få representera Sverige vid 2019 års VM i Tjeckien, där tog laget guld och Chap tog en hedrande sjätteplats individuellt.
Chappen är en väldigt energisk jycke, explosiv och gillar att springa fort, väldigt fort, han är inte särskilt rädd om sig och därför är jag så oändligt tacksam att Johanna på Göteborgs hundsim, sport och rehab regelbundet tar hand om Chap. Precis som vilken elitidrottare som helst behöver Chapman sin egen fysioterapeut för att hålla sig skadefri över tid. Johanna ser till att han rör sig på rätt sätt, ger oss träningsuppgifter för att stärka muskler för att undvika skador och masserar och ger laser där det behövs.