goteborgshundsim_sport_och_rehab_banner_darkblue_392x252

Sommarkampanj!

Sommarkampanj!
Säkra upp hundens fysträning i sommar!
Visst önskar vi alla att sommaren ska bli varm och skön, långa dagar med ljumna kvällar? Men som vi alla vet är den svenska sommaren lite av ett osäkert kort. Våra 4-benta vänner behöver ha sin aktivering och träning, även om regnet står som spön i backen.
Vi vill därför erbjuda er ett alternativ till att säkra upp detta osäkra kort genom ett sommarabonnemang i vår pool. Ni har då möjlighet att simma er hund 2 ggr/vecka dygnets alla timmar och avsluta med behaglig avslappning på vibrationsplattan.
Juni, juli och augusti, 3 månader för 995:-/månad.

För att få ta del av erbjudandet ska hunden ha tagit ett simkörkort. Simkörkortet består av 1 friskvårdskontroll och 4 tillfällen i poolen med instruktör. Att tänka på är att körkortet gäller per hund. Har du flera hundar du vill simma in får du rabatterat pris om du bokar de samtidigt.
Första hunden 1600:-, andra hunden får 25% (1200:-) och från tredje hunden 50% rabatt (800:-/hund). 
För att boka maila oss på info@goteborgshundsim.se

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter