goteborgshundsim_sport_och_rehab_banner_darkblue_392x252

Nyhetsbrev januari

Nyhetsbrev Januari 2019
 
Årets första månad är redan förbi och vi börjar komma in i allt vad det innebär att driva en verksamhet. Lite problem med fakturorna men vi hoppas att det inte gett er allt för mycket huvudbry. Nu finns även möjlighet att betala med kort eller swish.
 
Rampen är klar men ej monterad än. Den ska, om inget tillstöter, vara klar till vår nyinvigning. Nyinvigningen äger rum den 11 februari mellan kl 16.00 – 20.00. Det kommer vara bra på-plats erbjudanden på både behandlingar och produkter, möjlighet att prova på balansboll, visningshund i vattentrasken och poolen, möjlighet till att ställa frågor om allt som rör friskvård och rehabilitering. Så skriv upp datumet i kalendern och kom och mingla med oss, vi bjuder på hembakat fika
 
Liten påminnelse till alla som simmar på egen hand, glöm inte att tömma filterkorgen efter er. Risken är att motorn blir överhettad när pälsen sugs fast och inget vatten kan cirkulera genom systemet. Det hänger även en ny håv inne vid poolen som ska användas för att få bort pälsen som flyter på vattenytan, använd gärna den. Golvet runt poolen och vid duschen ska skrapas av efter simning.
 
 
/Johanna&Karolina

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter