goteborgshundsim_sport_och_rehab_banner_darkblue_392x252

Nyhetsbrev Oktober

Hej på er!
 
Hösten har gjort intågande och dagarna har blivit kortare, och även om det ibland känns som att mörkret gör en låst till få timmar att vara ute har ju även hösten sin charm.
 
Ventilationsbyggnationen är strax klar och vi tackar för ert tålamod dessa veckor. Snart har vi skönare klimat i lokalerna!
 
Lite nytt om våra abonnemang på frisimmet.
-  Helgabonnemanget gäller numera från 15.00 på fredagar till 06.00 på måndagar. Priset kommer höjas till 595:-, detta gäller endast vid nytecknande.
-   Dagtidabonnemanget kommer endast gälla måndag – fredag 05.00 till 15.00. Även detta gäller vid nytecknande av abonnemang och således inget som berör er med pågående abonnemang.
-  Vid nytecknande av abonnemang är det 6 månaders bindningstid, vill man fortsätta ha sitt abonnemang rullande efter dessa 6 månader är det 1 månads uppsägningstid. Säger man upp sitt abonnemang och vill teckna ett nytt efter en tid är det 6 månaders bindningstid som gäller.
Är det några oklarheter så tveka inte att höra av er.


Kampanjer:
-        10-kort water treadmill kostar nu 2995:- (ord.pris 3400:-)
-        20% rabatt vid köp av back on track. Vi har de flesta storlekarna i deras nättäcke på lager, önskar man köpa något annat täcke/skydd så köper vi in det.
Kampanjerna gäller t.o.m den 10 november.
 
 
Mvh
Johanna, Karolina och Cornelia

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter