goteborgshundsim_sport_och_rehab_banner_darkblue_392x252

Nyhetsbrev februari

Nyhetsbrev februari 2019
 
Februari är strax förbi och vi har haft vår nyinvigning av simmet. Rampen hann precis bli klar tills vi öppnade dörrarna. Vi vill tacka alla er som kom eller på annat sätt grattat oss till verksamheten.
 
Vad gäller rampen är det svårt att göra alla nöjda även om det alltid är ett mål. Vi, liksom ni, märkte av att den nya rampen hade förbättringspotential och vi har redan nu gjort (provisoriska) lösningar på de saker ni tryckt på mest. Vinkeln är ändrad och skivor är ditsatta för att motverka att hundar simmar igenom/över grinden/staketet. Vi kommer göra permanenta lösningar men ville testa och se om vinkeln blev tillräcklig, vilket vi upplever att den är. Skivorna kommer vi behöva tänka om kring då dessa ”stoppar” flödet i poolen och päls och annan smuts inte kommer ner i filterkorgen. P.g.a det vill vi att ni lämnar grinden öppen. Vi har hängt dit en båtshake för att underlätta att öppna och stänga grinden utan att man riskerar att ramla ner i poolen
 
Det är högt tryck på tiderna i poolen, speciellt sen eftermiddag/kväll, vi kommer ändra avbokningsregeln på frisimmet till 12 timmar (istället för 24 timmar) för att se om det gör att fler avbokar så att tiderna går att boka för någon annan. Och skulle det vara så att ni får ett sent förhinder kan ni alltid maila oss så kan vi låsa upp tiden så att den finns öppen för någon annan att boka.
 
Vår vattentrask tog sig en oförtjänt paus och har därför varit ur funktion ett tag. Nu verkar det, peppar peppar, som att vi fått ordning på strulet och kan således boka in er som vi tyvärr fått avboka.
 
Förutom vattenterapi är vi båda utbildade inom massage och laser/elektroterapi och ni kan således även boka det. För er som har pågående behandlingar kan ni nu lägga till en massage för 350:-, ord.pris 450:-.
Ni som haft frisimskort ett tag och känner att simningen blir slentrian eller bara vill ha lite nya tips och extra ögon kan boka ett tillfälle med någon av oss. Ni betalar då 300:-, ord.pris 390:-.
 
Vi tackar februari och välkomnar mars!
Väl mött
Johanna&Karolina

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter