goteborgshundsim_sport_och_rehab_banner_darkblue_392x252

Nu släpper vi nyheten!

Fr.o.m den 1 Januari 2019 kommer simmet tas över av Johanna och Karolina. Vi båda har jobbat på simmet under 2 års tid och de flesta av er har säkert träffat oss, om ni vill ha en närmre presentation av oss kan ni klicka in på våra namn under ”Om göteborgs hundsim”.
Företaget kommer fortfarande heta Göteborgs Hundsim och det kommer vara kvar i samma lokaler som nu. Det kommer ske en del förändringar men vårt mål är att göra det så smärtfritt som möjligt för er kunder. Ni som har frisimsabonnemang kommer få er faktura 1 gång/månad som tidigare men nu från annan avsändare. Vi kommer ha kvar nuvarande bokningssystem, timecenter, så bokning av frisim sker på samma sätt som idag.
 
Vi kommer även lägga krut på en del förbättringar, först ut är en bättre lösning på ramp (har ni egna tips på hur kan ni maila de till info@goteborgshundsim.se ), och vi kommer ha fler bokningsbara tider för behandlingar då vi båda kommer jobba fler timmar än tidigare.
 
Har ni frågor eller funderingar kring detta, eller annat som rör simning, massage, laser, water treadmill, maila oss på johanna@goteborgshundsim.se eller karolina@goteborgshundsim.se
 

/Johanna & Karolina

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter